user
pass

    Arhiva stiri
     Arhiva stiri

    Octombrie - Academie Regionala ATLAS a participat in luna Octombrie la 2 dintre conferintele organizate de Departamentul de Stiinta si Tehnologie al Comunitatii Europene. (14-16 oct - Amsterdam; 17-19 oct Hamburg). Tematica intrunirilor a constat in discutarea principalelor propuneri din cadrul Procesului de la Bologna. Puteti vizualiza poze de la aceste evenimente.    Septembrie - In urma rezultatelor din ultima perioada, Academia Cisco ATLAS a devenit Academie Regionala de Wireless si Network Security. O noua clasa de Wireless va incepe de la 1 Octombrie, urmand ca din 2005 sa se tina si primele cursuri de Network Security. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.    Iulie - In curand studentii Academiei ATLAS vor avea posibilitatea de a consulta in cadrul salii de curs carti din diverse domenii de interes. Cartile sunt de actualitate si sunt disponibile in format electronic.    Iulie - Ca urmare a rezultatelor incurajatoare din ultimul an, Academia ATLAS a primit o donatie de echipamente CISCO pentru a-si completa dotarea laboratorului. Pachetul primit consta in 6 routere 2600 si 3 switch-uri 2900. In prezent avem urmatoarea dotare.    Mai - In urma participarii la cele doua conferinte din Belgia, Academia a luat contact cu diverse organizatii educationale din Europa. Puteti vizualiza cateva poze de la aceste evenimente.    Aprilie - Pe 2 si 25-28 aprilie Academia Regionala ATLAS a fost invitata sa participe la 2 conferinte internationale de stiinta si tehnologie care se vor desfasura la Bruxelles si Liege. Cele 2 conferinte au ca tema probleme de prima actualitate pentrru comunitatea stiintifica, forurile de guvernamant si societatea civila europeana legate de educarea pentru stiinta si tehnica si crearea de punti de colaborare intre industrie si lumea stiintifica europeana de inalt nivel.
    Martie - In perioada 24-25 martie la hotel Mariott Bucuresti s-a desfasurat editia cu nr 2 a CiscoExpo, eveniment IT unde au fost prezentate cele mai recente tendinte Ón domeniul solutiilor pentru retele de comunicatii, tehnologii si solutii de afaceri prin Internet.
     Programul Cisco Networking Academy a fost si el prezent la acest eveniment. Cu ocazia celebrarii a 5 ani de activitate in Romania s-a organizat premierea celor mai bune academii. Sectiunile au fost: cel mai bun proiect, cea mai buna Academie Regionala, cea mai buna Academie Locala, cel mai bun instructor, cel mai bun student si un premiu special pentru activitatea intreprinsa in decursul celor 5 ani. Academia ATLAS a fost nominalizata la 3 din aceste sectiuni (cea mai buna academie, cel mai bun student, cel mai bun proiect) obtinand premiul pentru PROIECTUL ANULUI.
     Dorim sa multumim cu aceasta ocazie tuturor celor care ne-au ajutat in ultimul an si in special domnului Nicolai Sandu, Area Academy Manager - CEE.    Martie - In urma achizitionarii de noi echipamente si a pregatirii primului instructor, Academia Regionala Atlas va deschide primele clase de WIRELESS in Bucuresti si Moinesti,
    Ianuarie - Sase din cei mai buni absolventi din prima serie CCNA au fost selectati pentru a participa la prima clasa de instructorat CCNA v 2.1.4. Lista nominala a celor selectionate este: Cristina Barsan, Andrei Pop, Sebastian Ioja, Lucian Buteanu, Claudiu Matei, Bogdan Jipa. Le uram succes in continuare!
    Ianuarie - S-a terminat prima clasa de IT Essentials I, versiunea 3.0. In premiera, procentul de promovabilitate a fost de 100%.
    Noiembrie - Având în vedere ca suntem o academie tânara si dornica de a fi aproape de nevoile studentilor nostri, la terminarea primei serii de CCNA 2.1.4, i-am rugat pe unii dintre studenti sa ne completeze un chestionar despre activitatea Academie noastre.
  Rezultatele acestui chestionar le gasiti AICI .    Noiembrie - Site-ul va ofera o noua sectiune : Academie > POZE. Galeria foto va ofera poze din centrele Academia Regionala Atlas.    Noiembrie - Din 2004 Academia va deschide primele clase de WIRELESS cu echipamente Cisco. Pentru relatii contactati Directorul Academiei.    Noiembrie - S-au deschis clasele de CCNA si EssI pe ultimele versiuni (v 3.0)    Octombrie - Dupa absolventii de la IT Ess I si IT Ess II, in cadrul Academiei au absolvit urmatorii 60 de studenti CCNA. 2/3 dintre acestia intentioneaza sa-si dea Certificatul International CCNA.    Septembrie - Odata cu inceperea unui nou an scolar incepem si noi o noua serie de cursuri. Asteptam inscrierile dumneavoastra pana la sfarsitul lunii Septembrie.    20-Iulie - S-au terminat primele cursuri de UNIX, IT 1 si IT 2. Avem asadar primii 20 de absolventi ai Academiei Regionale ATLAS. La sfarsitul cursurilor au declarat ca sunt foarte multumiti de cursurile urmate si ca asteapta ca pe viitor sa oferim mai multe cursuri la fel de interesante si folositoare. Va promitem ca asa va fi.    15-August - S-a lansat site-ul Academiei Regionala ATLAS. Scopul site-ului este de a veni in ajutorul actualilor studenti din cadrul Academiei. De asemenea ofera informatii oricarei persoane care vrea sa urmeze cursurile oferite.    1-Iunie - O noua serie de studenti au inceput cursurile CCNA. Concomitent au inceput cursurile de UNIX, IT 1 si IT 2.


© 2003. Toate drepturile rezervate. Conceptie site - SaursNet