user
pass
   despre noi
   dotare
   staff
   academii locale
   regulament
   poze


Regulament

    1. Examene

    Toti studentii trebuie sa isi dea examenele in timpul alocat fiecarui semestru. Nu sunt permise intarzierile. Cei care din diverse motive au mai mult de doua (2) absente vor fi exmatriculati fara preaviz.

    2. Plata

    Plata fiecarui semestru se face in prima saptamana de curs, in ziua stabilita de comun acord cu instructorii (instructorul) clasei. In cazul de la punctul 1 banii nu vor fi returnati. Plata fiecarui semestru se va face indexat.

    3. Desfasurarea examenelor

    La examenele intermediare studentii au voie sa foloseasca documentatie (notite). La examenul final este INTERZISA folosirea oricarei surse de documentatie in orice format (clasic sau electronic).
Studentii care sunt prinsi copiind la examenul final vor fi exmatriculati pe loc. Toate examenele sunt INDIVIDUALE. Cand un student da un examen trebuie sa stea singur la calculator.

    4. Desfasurarea laboratoarelor

    Toti studentii trebuie sa fie prezenti in ziua (zilele) cand trebuie sa faca o lucrare practica. Daca nu sunt prezenti vor pierde acel laborator si vor primi un calificativ mai mic la nota finala.

    5. Folosirea aparatelor din laborator

    Nici un student nu are voie sa folosesca nici un instrument din laborator fara aprobarea si fara sa fie supravegheat de un instructor. Daca un student strica unul din aparate il va plati.

    6. Folosirea laboratorului

    In laboratorul CISCO sunt interzise consumul alimentelor, bauturilor de orice fel si fumatul. Se interzic convorbirile la telefoanele celulare in interiorul laboratorului.
    Studentii din ultima grupa dintr-o zi (cei care pleaca ultimii) sunt obligati sa stinga calculatoarele inainte de a parasi sala.

    7. Folosirea calculatoarelor

    Este absolut interzisa instalarea pe calculatoare de programe care nu folosesc cursului. Numai administratorul salii are voie sa instaleze programe de acest fel.
Studentii nu au voie sa bruscheze in nici un fel calculatoarele.

    IMPORTANT:
La 3 examene intermediare cu nota sub 70 de puncte studentul este exmatriculat.

In cazul copiilor olimpici este permis doar UN SINGUR examen intermediar cu nota sub 70!!!

© 2003. Toate drepturile rezervate. Conceptie site - SaursNet