user
pass

    Arhiva stiri


    Octombrie - Academie Regionala ATLAS a participat in luna Octombrie la 2 dintre conferintele organizate de Departamentul de Stiinta si Tehnologie al Comunitatii Europene. (14-16 oct - Amsterdam; 17-19 oct Hamburg). Tematica intrunirilor a constat in discutarea principalelor propuneri din cadrul Procesului de la Bologna. Puteti vizualiza poze de la aceste evenimente.    Septembrie - In urma rezultatelor din ultima perioada, Academia Cisco ATLAS a devenit Academie Regionala de Wireless si Network Security. O noua clasa de Wireless va incepe de la 1 Octombrie, urmand ca din 2005 sa se tina si primele cursuri de Network Security. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.    Iulie - In curand studentii Academiei ATLAS vor avea posibilitatea de a consulta in cadrul salii de curs carti din diverse domenii de interes. Cartile sunt de actualitate si sunt disponibile in format electronic.    Iulie - Ca urmare a rezultatelor incurajatoare din ultimul an, Academia ATLAS a primit o donatie de echipamente CISCO pentru a-si completa dotarea laboratorului. Pachetul primit consta in 6 routere 2600 si 3 switch-uri 2900. In prezent avem urmatoarea dotare.    Mai - In urma participarii la cele doua conferinte din Belgia, Academia a luat contact cu diverse organizatii educationale din Europa. Puteti vizualiza cateva poze de la aceste evenimente.    Aprilie - Pe 2 si 25-28 aprilie Academia Regionala ATLAS a fost invitata sa participe la 2 conferinte internationale de stiinta si tehnologie care se vor desfasura la Bruxelles si Liege. Cele 2 conferinte au ca tema probleme de prima actualitate pentru comunitatea stiintifica, forurile de guvernamant si societatea civila europeana legate de educarea pentru stiinta si tehnica si crearea de punti de colaborare intre industrie si lumea stiintifica europeana de inalt nivel.    Martie - In perioada 24-25 martie la hotel Mariott Bucuresti s-a desfasurat editia cu nr 2 a CiscoExpo, eveniment IT unde au fost prezentate cele mai recente tendinte Ón domeniul solutiilor pentru retele de comunicatii, tehnologii si solutii de afaceri prin Internet.
     Programul Cisco Networking Academy a fost si el prezent la acest eveniment. Cu ocazia celebrarii a 5 ani de activitate in Romania s-a organizat premierea celor mai bune academii. Sectiunile au fost: cel mai bun proiect, cea mai buna Academie Regionala, cea mai buna Academie Locala, cel mai bun instructor, cel mai bun student si un premiu special pentru activitatea intreprinsa in decursul celor 5 ani. Academia ATLAS a fost nominalizata la 3 din aceste sectiuni (cea mai buna academie, cel mai bun student, cel mai bun proiect) obtinand premiul pentru PROIECTUL ANULUI.
     Dorim sa multumim cu aceasta ocazie tuturor celor care ne-au ajutat in ultimul an si in special domnului Nicolai Sandu, Area Academy Manager - CEE.    Martie - In urma achizitionarii de noi echipamente si a pregatirii primului instructor, Academia Regionala Atlas va deschide primele clase de WIRELESS in Bucuresti si Moinesti.© 2003. Toate drepturile rezervate. Conceptie site - SaursNet